Мовна практика – базова основа фахівця екскурсійного обслуговування

Наближається кінець навчального року. Щоб урізноманітнити практичні заняття в межах дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням», здобувачі освіти 3 курсу спеціальності “Туризм і рекреація” під керівництвом викладача Роксолани Гушул провели навчальну екскурсію англійською мовою історичними та культурними обʼєктами міста  Івано-Франківська.
Екскурсія була проведена з метою удосконалення практичних навичок майбутніх фахівців з екскурсійного обслуговування та розширення іншомовних компетенцій.
Було відвідано такі визначні історичні об’єкти: міську ратушу, Катедральний собор, Покровський собор та інші відомі будівлі міста.
Здобувачі освіти 2 курсу, для яких було організовано екскурсійну програму, мали змогу не тільки відвідати визначні місця, а й почути цікаві факти про них, відчути себе в ролі іноземних туристів.
Викладачка оцінила знання з іноземної мови , а також мовні та комунікативні навички третьокурсників. Це цікавий практичний досвід, який плануємо і надалі використовувати для підвищення мовних компетенцій наших  випускників.