Зустріч студентів ІІ курсу спеціальності 012 Дошкільна освіта з випускниками коледжу

       16 травня на Відділенні дошкільної освіти відбулася захоплива та актуальна зустріч студентів ІІ курсу та їх кураторів з членами Спілки випускників спеціальності 012 Дошкільна освіта. Захід було організовано з метою обговорення перспектив подальшого навчання студентів у коледжі та вибору дисциплін додаткової кваліфікації.

       Модерувала зустріч завідувач відділення Оксана Сидорук, яка розповіла про особливості навчання на ІІІ-ІV курсах коледжу та можливість вибору дисциплін додаткової кваліфікації. Про перспективи працевлаштування після закінчення коледжу розповіла голова циклової комісії професійної та практичної підготовки, гарант ОПП спеціальності 012 Дошкільна освіта – Оксана Селепій, яка і представила гостей. 

Під час дружнього спілкування про мотивацію, особливості свого професійного зростання розповіли випускниці:

  • Діана Глушкевич, вихователь, вчитель-логопед навчально-розвивального центру «ВаТаГа» (Отинія);
  • Ольга Дем`янів, вчитель англійської мови дітей дошкільного віку ЗДО №19 “Троянда”;
  • Наталія Комарніцька, вихователь, керівник хореографічного гуртка ЗДО №31 “Мрія”.

      Наші здобувачі освіти отримали вичерпні, мотивовані, професійні відповіді на свої запитання з «перших вуст» вчорашніх студенток коледжу, сьогоднішніх фахівців своєї справи. Обмін досвідом і відверта бесіда дозволили кожному з присутніх краще зрозуміти, яким чином планувати свою освітню траєкторію для досягнення успіху в сфері дошкільної освіти. Надзвичайно вдячні всім учасникам за їхню активність та співпрацю!