26 квітня 2024 року студенти третього курсу спеціальності 241-«Готельно-ресторанна справа» розпочали виробничу практику.
Головним завданням виробничої практики для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» є поглиблення набутих теоретичних знань шляхом ознайомлення із роботою закладів та підприємств і технологіями надання основних і допоміжних послуг, вивчення досвіду роботи відділів і служб, опанування механізмів та форм організації управління.
Зі вступним словом виступила заступник директора з навчально-виробничої роботи Марта Ярославівна Чупровська, яка ознайомила студентів із наказом щодо організації та проведення практики та проінформувала студентів про їх керівників-методистів від коледжу.
Інженер з техніки безпеки Тетяна Петрівна Клубочкіна провела вступний інструктаж з техніки безпеки, а також зауважила про важливість дотримання правил поведінки у разі надзвичайної ситуації в умовах воєнного стану. Під час своїх виступів вони наголосили на важливій передумові формування професійної компетенції в навчально-освітньому процесі студентів через виробничу практику.
Керівник-методист практики Лілія Миколаївна Микитин ознайомила студентів з методичними рекомендаціями та програмою виробничої практики, а також з документацією, яка повинна бути сформована та подана на захисті практики.