«Історії успіху наших випускників». Леся Семченко.

Цього разу студенти юридичного відділення спеціальності “Право” мали можливість поспілкуватися з Лесею Семченко, начальником відділу державної реєстрації актів цивільного стану у місті Івано-Франківську Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, яка завершила навчання в Юридичному коледжі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника у 2004 році.

Леся Романівна — яскравий приклад успішного випускника, історія якої – це шлях наполегливості та працьовитості. Її життєве кредо — «Щоб досягти успіху, треба титанічно працювати над собою». Такий принцип надихає до досягнення нових вершин. Активність та впевненість в собі — ключ до успіху в професії юриста.

Студенти активно брали участь в заході, на сцені розіграли імпровізовану реєстрацію шлюбу, адже Леся проводить урочисті церемонії. Ця зустріч принесла студентам не лише знання, але й незабутні емоції. Вони відчули себе активними учасниками дискусії, задавали цікаві запитання та відкривали для себе нові горизонти у розумінні майбутньої професійної кар’єри.

Чекаємо на нові зустрічі, сподіваючись разом писати нові сторінки історії нашого відділення! Кожен з наших випускників додає нові колірні нотки до нашої 25-річної історії.

Наш коледж — це не лише місце навчання, але й спільнота, яка продовжує рости разом з кожним із вас!