«ПЕРЕМОЖНА МЕЛОДІЯ ОСЕНІ. ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!» (виставка творчих робіт)

Такої осені сумної

Давно вже не було в житті.

Вона прогіркла вся війною

І тягарем крокує по землі.

А інколи мені здається,

Що це все сон страшний і він мине,

Що осінь знову щиро посміхнеться

І добру звістку Україні принесе.

Мар’яна Чаплигіна

610 день кожен із нас живе надією і вірою у перемогу України у російсько-українській війні. Кожен із нас упевнено тримає оборону на своєму фронті. Незважаючи на складний воєнний час, кожен із нас робить все можливе заради ПЕРЕМОГИ.

25 жовтня студенти третього курсу спеціальності «Початкова освіта» Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника під керівництвом професорки Оксани Цюняк організували виставку «Переможна мелодія осені. Все буде Україна!»

Виставку відкрила завідувачка педагогічного відділення Людмила Ликтей. Людмила Миколаївна зазначила, що символічною є назва виставки, оскільки представлені в експозиції вироби дійсно вражають своїм тематичним та мистецьким різнобарв’ям, майстерністю виконання, глибоким змістом та оригінальністю. Висловила вдячність студентам за оригінальний підхід щодо представлення осінніх композицій. Наша талановита молодь – незламна й нескорена! На виставці були присутні викладачі коледжу Світлана Довбенко, Ярослава Івасів, Любов Тринога, Ірина Кравченко, Роксолана Павелко, Тетяна Гоцанюк, Тетяна Клубочкіна, а також студенти коледжу.

Третьокурсники презентували композиції, виготовленні на заняттях з «Методики трудового навчання з практикумом». Кожна представлена робота заслуговувала на увагу і похвалу. Присутні мали змогу поринути в незабутній дивосвіт прекрасного, замислитися над майбутньою долею України, ВІЛЬНОЇ І НЕЗАЛЕЖНОЇ, усвідомити, що вона живе в серці кожного з нас.

Присутні в скорботі схилити низько голови у пам’ять про цивільних людей та захисників і захисниць, яких убито у мирний час ХХІ століття.

Дубковецька Ангеліна, Луцька Уляна, Бельмега Дарина   декламували патріотичні вірші. Нехай Господь оберігає наших захисників, наш український народ і нашу Україну!

Разом ми − сила! Разом − до Перемоги!

Слава Україні!!!

 

Ми разом відбудуємо руїну –

І правда буде, воля і краса! (Ольга Ходацька)

https://www.facebook.com/groups/971745386884019/posts/1377300809661806/?comment_id=1377536332971587&notif_id=1698263402159856&notif_t=group_comment_reply