Навчання в італійському місті Порденоне у рамках проєкту Reggina 4.0

Студенти ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника» вирушили на навчання до італійського міста Порденоне у рамках проєкту Reggina 4.0 (між Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника та університетом Нової Гориції) другої Літньої школи «Занурення у сфери з високим інноваційним потенціалом: Підприємництво та бізнес-стратегії, пов’язані з Індустрією 4.0 та нанотехнологіями», що фінансується EIT – Європейським інститутом інновацій та технологій з метою поглиблення тем нанотехнологій та Індустрії 4.0, зменшених з точки зору інновацій та підприємництва.
Літня школа об’єднує студентів з науковцями, бізнесом, державними органами та неурядовими організаціями для вивчення інновацій, розвитку бізнесу та передачі ідей з лабораторії на ринок.
Упродовж двох тижнів (з 26 серпня по 11 вересня 2023 року) студенти матимуть можливість отримати цінні знання на лекційних і практичних заняттях, відвідати цікаві тренінги.
За підсумками навчання в другій Літній школі учасники отримають сертифікати європейського зразка еквівалентні 3 кредитам ЄКТС. Отримані знання, вміння і досвід дадуть змогу розширити свої можливості працевлаштування на ринку праці.
Впевнені, що це буде цікава для студентів праця та корисно проведений час!
Дякуємо за можливість долучитися до навчання та постійну допомогу координатору проєкту Reggina 4.0, начальнику науково-дослідної частини Ірині Григорук, експерту проєкту Любомиру Никирую, викладачу коледжу Наталії Гой.