Благодійний ярмарок з нагоди Дня університету

12 травня відзначали День Прикарпатського університету імені Василя Стефаника. Розпочалося дійство із вшанування пам`яті загиблих українців, військових і цивільних, Героїв і Героїнь України хвилиною мовчання і покладанням квітів до пам’ятного обеліску студентам і викладачам, які загинули за незалежність України. Також квіти було покладено до пам’ятника патрону Прикарпатського національного університету – Василю Стефанику. Саме у його день народження зазвичай і відзначається чергова університетська річниця. Цього року університету виповнилося 83.
У рамках заходу студентським сенатом Прикарпатського університету був організований благодійний ярмарок,  до якого долучились здобувачі фахової передвищої освіти разом із викладачем Пазинюк М.В. Учасниками благодійного ярмарку були студенти відокремленого структурного підрозділу  Івано-Франківського фахового коледжу ПНУ ім. В. Стефаника ЦК професійно практичної підготовки спец. «Дизайн» групи Дз-22 Соловка Юлія  та Дячишин  Анастасія, які підготували  боді-арт для відвідувачів, а саме петриківський розпис в патріотичних синьо-жовтих тонах. Приємно, що маємо можливість зробити добру справу – донат для наших захисників.
В результаті підрахунку коштів загальна сума, яка була зібрана на дрон для студента факультету історії, політології і міжнародних відносин Олега Гринішака, котрий зараз перебуває у складі 80-ї окремої десантно-штурмової бригади – майже 210 000 грн.
Пазинюк Марія