ЗВІТНА СТУДЕНТСЬКА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ СЕКЦІЇ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»

5 квітня відбулась  звітна студентська наукова конференція секції спеціальності «Готельно-ресторанна справа». У конференції взяли участь студенти І-ІІІ курсів та викладачі даної спеціальності. На конференцію також була запрошена Марія Василівна Бушватюк – начальник відділу рекреації НПП «Верховинський».

З привітальним словом до учасників конференції звернувся Завідувач навчально-методичним кабінетом Василь Іванович Глушко, який наголосив, що попри вкрай складну ситуацію в Україні,  участь у науковій роботі допомагає студентам глибше дослідити актуальні теми, які в майбутньому стануть в нагоді у їх професійному зростанні.

Своїми змістовними та цікавими доповідями студенти підтвердили високий рівень підготовки та неабияку зацікавленість актуальними темами.

Марк Івженко – студент ІІ курсу досліджував  Гуцульщину у фольклорно-етнографічних працях Михайла Ломацького. Науковий керівник – спеціаліст вищої категорії, викладач української мови і літератури Галина Михайлівна Гавучак.

Христина Поповиченко – студентка III курсу виступила за темою  про «Вплив історико-культурних ресурсів на розвиток пізнавального (культурного) туризму Центральної Гуцульщини», науковий керівник – спеціаліст вищої категорії, кандидат географічних наук, викладач профільних дисциплін Світлана Миколаївна Павлюк.

Дарія Семян – студентка II курсу працювала над темою: «Мандруємо кулінарною спадщиною України». Науковий керівник – спеціаліст вищої категорії, викладач профільних дисциплін Лілія Миколаївна Микитин.

Марта Томашевська – студентка I курсу у своїх дослідженнях розкрила тему: «Гастрономія на Гуцульщині як чинника розвитку туризму»  під керівництвом спеціаліста вищої категорії, викладачки іноземних мов Галини Юріївни Яцків.

Софія Сухарчук – студентка II курсу виступила на тему: «Народні ремесла Гуцульщини як важливий чинник розвитку туризму». Науковий керівник – спеціаліст першої категорії, викладач польської мови Сніжана Михайлівна Николюк.

Марина Дуленчук – студентка III курсу темою дослідження обрала «НПП «Верховинський» як чинник розвитку туризму та збереження рекреаційних ресурсів для майбутніх поколінь». Науковий керівник – спеціаліст вищої категорії, викладач профільних дисциплін Наталя Миколаївна Максим’юк.

 Всі учасники та викладачі брали активну участь в обговоренні актуальних тем, ставили доцільні  запитання, а студенти-доповідачі давали змістовні відповіді на них.

Вкінці Василь Іванович подякував студентам-доповідачам та науковим керівникам за якісну підготовку до наукової конференції та сумлінне ставлення до своєї роботи кожного учасника даного заходу.