Настановча нарада щодо організації та проведення виробничої практики для студентів ІV курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Студенти 3 і 4 курсу спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа проходять виробничу практику, метою якої є закріплення знань з теоретичних курсів циклу професійної і практичної підготовки та опанування студентом основ організаційно-управлінської та фінансово-економічної діяльності закладу готельно-ресторанного господарства.

Перед початком практики були проведені настановчі наради, на яких із вступним словом виступила заступниця директора з навчально-виробничої роботи Марта Ярославівна Чупровська, яка побажала студентам успішно пройти практику. Керівниками-методистами практики Павлюк С.М на четвертому курсі та Микитин Л.М. на третьому курсі проведені інструктажі з техніки безпеки та охорони праці, надані методичні рекомендації, та відповідно оформлена необхідна супровідна документація.

Виробничу практику студенти проходять у готельно-ресторанних та відпочинкових комплексах Верховинщини, з якими укладені відповідні угоди: відпочинковий комплекс «Магурка», приватна садиба «Хатина на полонині»; відпочинковий комплекс «Водограй Карпат», ДЗСТ ЛОК «Верховина», ГРК «Верховель», які є стейкголдерами ОПП – «Готельно-ресторанна справа», зокрема. Локація баз практик не обмежується не лише Верховинським районом, а охоплює Косівський та Коломийський райони також – ресторани «Бабай» та  «Червона Калина».