Он-лайн зустріч розширеного засідання Циклової комісії професійної та практичної підготовки спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» щодо громадського обговорення освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

14 червня 2022 року відбулося розширене он-лайн засідання циклової комісії професійної та практичної підготовки спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з стейкголдерами, рецензентами та запрошеними гостями про результати громадського обговорення освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» фахова передвища освіта спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Із привітальним словом виступила заступниця директора коледжу з навчально-виробничої роботи Чупровська Марта Ярославівна, яка зазначила про важливість логічної та послідовної розробки освітньо-професійної програми.

Далі Голова циклової комісії професійної та практичної підготовки спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Павлюк Світлана Миколаївна, зазначила, що з 07.05-07.06.2022 р. проєкт ОПП розміщений на сайті Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника в розділі «Ліцензування й акредитація. Освітні програми. Фаховий молодший бакалавр спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа» для обговорення та надання пропозицій, рекомендацій та зауважень.

Голова робочої групи ОПП Максим’юк Наталія Миколаївна ознайомила з результатами громадського обговорення ОПП. Далі виступили: Анна Танасійчук (керуюча ГРК «Верховель»), Василь Шипчук (директор ДЗСТ ЛОК «Верховина»), Микола Данилюк (директор «Водограй Карпат»). Відгуки позитивні на ОПП Готельно-ресторанна справа.

Лілія Миколаївна Лояк – кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри готельно-ресторанної та курортної справи Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника надала рекомендації та зауважила, що освітні компоненти мають забезпечуватися відповідними компетенціями та результатами навчання як це передбачає спеціалізація.

 Олександр Васильович Новосьолов – кандидат історичних наук, доцент, доцент кафедри готельно-ресторанної та курортної справи Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, Голова екзаменаційної комісії спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» у 2021-2022 н.р. відмітив про позитивні тенденції співпраці між кафедрою та викладачами коледжу, важливість  підготовки фахових молодших бакалаврів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», як здобувачів вищої освіти даної спеціальності в майбутньому.

Василь Іванович Глушко (зав.навчально-методичним кабінетом) в підсумку он-лайн обговорення зазначив, що всі питання розширеного засідання щодо громадського обговорення освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» змістовно розкриті та надані рекомендації для подальшої роботи над ОПП.