3 грудня 2021 року відбулась настановча нарада щодо організації та проведення виробничої практики для студентів ІІІ курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Зі вступним словом виступила заступник директора з навчально-виробничої роботи Марта Ярославівна Чупровська, яка ознайомила студентів із наказом щодо організації та проведення практики та проінформувала студентів про їх керівника-методиста від коледжу. Керівник-методист виробничої практики Лілія Миколаївна Микитин ознайомила студентів із методичними рекомендаціями та програмою виробничої практики, а також розповіла про відповідну супутню документацію, яка повинна бути сформована та подана на захисті. Світлана Миколаївна Павлюк, голова циклової комісії професійної та практичної підготовки (спеціальність «Готельно-ресторанна справа»), провела вступний інструктаж з техніки безпеки та ознайомила студентів із правилами поведінки на базах практики в закладах ресторанного господарства (Панорама «Верховель», «Водограй карпат», «Смерекова хата» та ін.) в умовах карантину.