Зустріч із абітурієнтами Педагогічного відділення

21.05.2021 відбулася онлайн презентація спеціальностей «Початкова освіта» та «Дизайн». З привітальним словом виступила завідувачка Педагогічного відділення Полякова Тетяна Вікторівна. Вона ознайомила абітурієнтів та їхніх батьків з умовами вступу до коледжу, правилами подачі документів, особливостями роботи приймальної комісії. У своєму виступі звернула увагу на перелік конкурсних предметів, які виносяться на вступ відповідно до обраної спеціальності. Ознайомила з термінами підготовчих курсів, а також з графіком пробного тестування. Детальніше про спеціальності розказали голови циклових комісій професійної та практичної підготовки: К.І. Гуцуляк – кандидат педагогічних наук, голова циклової комісії професійної та практичної підготовки (спеціальність «Початкова освіта»); І.В. Стребкова – кандидат мистецтвознавства, голова циклової комісії професійної та практичної підготовки (спеціальність «Дизайн»).

Викладачі Педагогічного відділення пишаються своїми випускниками, адже чимало з них вже на сьогодні стали успішними особистостями. Випускниця коледжу Анастасія Павлюк поділилася з абітурієнтами своїми емоціями, поглядами, думками щодо навчання в нашому закладі.

Абітурієнти з цікавістю сприймали інформацію, активно долучалися до спілкування. Ставили питання, на які отримували кваліфіковані відповіді від учасників онлайн – зустрічі.

Окрім зазначених вище осіб з майбутніми випускниками спілкувалися Т.В. Гоцанюк – відповідальний секретар ПК, викладач коледжу; Н.І. Копцюх – технічний секретар ПК, викладач коледжу; Р.О. Павелко – технічний секретар ПК, викладач коледжу, Т.Р. Бедрій – начальник інформаційного відділу університету, викладач коледжу.

Дякуємо абітурієнтам і їхнім батькам за зустріч!

Запрошуємо до нас на навчання. Упевнені, що роки навчання в Івано-Франківському фаховому коледжі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника стануть для наших студентів потужним трампліном в майбутнє.

Бажаємо кожному знайти себе у нашій великій університетській родині.