Запрошуємо на навчання (спеціальність “Початкова освіта”)

Продовжуємо мандрувати світом професій і хочемо розповісти вам про спеціальність «Початкова освіта», переваги та особливості, ключові моменти здобуття професії вчителя у нашому навчальному закладі.

Професія вчителя напрочуд складна, цікава, творча і багатогранна. Вчитель – це порадник, друг, ходяча енциклопедія, спеціаліст з усіх питань, що тільки забредуть в голову малечі.

Перш за все хочемо розповісти вам про спеціалізації, зараз ми детальніше зупинимося на кожній з них.

Кожна мова має свою специфіку. Вивчаючи іноземну мову, ми ніби поринаємо у інший світ, сприймаємо його з нової точки зору, адже скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина. І що найважливіше – такою можливістю ми можемо поділитися з дітьми, навчаючись на спеціалізації «Англійська мова». Окрім начальних занять, які проходять цікаво, інтерактивно та творчо, разом з викладачами коледжу ми проводимо різноманітні виховні заходи.

Бурхливий розвиток комп’ютерної техніки та інформаційних технологій вимагають від людини вміння користуватися ними. Вибір спеціалізації «Інформатика» цікавий тим, що він дає можливість оволодівати методами та прийомами донесення інформації про безпеку в інтернеті, ефективне користування ІТ технологіями, розвиток логічного і критичного мислення . Адже комп’ютер на уроках дозволяє розширити рамки нашого звичного уявлення про навчальний процес, йти в ногу з часом.

Мистецтво танцю нікого не залишить байдужим, воно притягує і зачаровує неповторністю, багатогранністю, красою. Танець відкриває нові можливості, стимулює до вдосконалення і надає впевненості в собі. Вибір спеціалізації «Хореографія» сприяє фізичному розвитку наших студентів та збагачує їх духовно, розширює їхні знання уміння і навички.

Корекційна освіта набирає все більших обертів. В закладах освіти з’являється все більше дітей з особливими освітніми потребами, які потребують спеціального підходу та умов. Можливість їх створити дає організація інклюзивного навчання, адже в суспільстві ми повинні дотримуватись правила: різні можливості – рівні права.

Оскільки між нашим навчальним закладом і програмою «Character International, Inc” (США, штат Техас) ще з квітня 2015 року було укладено угоду про співпрацю у сфері освіти, студенти спеціальності «Початкова освіта» мають змогу взяти безкоштовну участь у тренінгах та семінарах, присвячених вивченню характеру дитини. Тренерами є викладачі: доктор психологічних наук Джон Д. Кук та сертифікований тренер, магістр психології Девід Ф. Глісон.

У коледжі щороку проводиться студентська наукова конференція, беручи участь у якій ми маємо можливість поділитися результатами своїх досліджень та отримують сертифікати.