Волейбольні змагання серед дівчат пройшли в Івано-Франківському фаховому коледжі

        14 та 15 березня в Івано-Франківському фаховому коледжі відбулися змагання з волейболу серед студентів. У змаганнях взяло участь 6 команд спеціальностей «Початкова освіта», «Дошкільна освіта» та «Туризм». В перший день команди зіграли між собою за коловою системою, фінальні ігри на визначення переможців та призерів відбулися наступного дня.

         Спортивне дійство розпочалось з урочистого відкриття на якому були присутні: заступник голови спортивного клубу «Наука» Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Вікторія Остапчук, керівник фізичного виховання Олена Мельник та викладач фізичної культури, суддя змагань Сергій Николайчук. Після хвилини мовчання, вшановуючи пам’ять полеглих героїв, Вікторія Михайлівна з привітальними словами звернулась до всіх присутніх і побажала учасникам змагань нових перемог.

         Найцікавіші сутички між командами на спортивному майданчику були за визначення переможців і призерів змагань, спостерігалась інтрига та справжня боротьба за першість. Третя партія була визначальною у формуванні трійки лідерів. Переможцем стала збірна команда груп: ДО-34,Т-11, ПО-22, ДО-33. Срібні нагороди отримала група ПО-11 та третю сходинку пєдесталу зайняла команда ДО-22.

 Вітаємо команди та бажаємо подальших перемог!