Вручення дипломів фахівцям з туризму!

У нашому коледжі відбулося вручення дипломів випускникам спеціальності 242 «Туризм». В урочистостях взяли участь директор коледжу Юрій Москаленко, завідувачка відділення коледжу Іванна Наконечна, голова циклової комісії Елла Вольвин, а також батьки наших випускників. Відрадно, що троє випускників Клим’юк Уляна, Когуч Олеся, Розквас Жанна отримали дипломи з відзнакою і підтвердили високий рівень теоретичних знань і практичних навиків.

Випускникам були вручені дипломи, сказані щирі слова – настанови і побажання. Отримання диплома про закінчення коледжу, підтвердження кваліфікації фахівця туристичного обслуговування  – ще один важливий крок для формування майбутньої кар’єри, ще одна сходинка подолана до вершини успіху та досягнення мети.

За роки навчання пройдений нелегкий шлях – пандемія, коронавірус, дистанційне і змішане  навчанння,…..війна. Але, випробовування роблять нас міцнішими, і тим міцніші і важливіші наші досягнення і успіхи.

Бажаємо нашим випускникам сил та наснаги для подолання нових вершин, успіхів і вагомих здобутків у професійній діяльності! Завжди залишайтеся енергійними, креативними не тільки серцем і душею, а знаннями та мудрістю,  багато подорожуйте і пізнавайте новинки світу. Популяризуйте і підтримуйте нашу вільну і самостійну Україну!

Разом до перемоги!