З днем працівника освіти!

Восени ми відзначаємо День працівників освіти – свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті. Свято скромних, але достойних людей, свято добра, мудрості та любові.

У наш з вами непростий час – час випробувань для всіх і кожного, період війни, на плечі працівників освіти лягає відповідальність за виховання молодого покоління українців. Саме у цей час на освітянські плечі лягає неабияка відповідальність за те,  яким буде майбутнє нашої держави. Саме ви вносите визначальний вклад у розвиток України, формуєте нове покоління її громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.

Всіх нас об’єднує головна мета нашої спільної праці – допомагати молоді пізнати навколишній світ, здобути необхідні знання, а найголовніше – проявити таланти, набути моральні й духовні цінності та обрати правильний життєвий шлях. Наша глибока повага вам, дорогі колеги, за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів нашої Незалежної України.

Висловлюємо щиру вдячність вам за творчу, самовіддану та подвижницьку працю, відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність і безкорисливе добро, які повсякчас ви даруєте своїм студентам.

Бажаємо вам відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання майбутнього нашої Батьківщини! Щастя вам! Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача! МИРУ! ПЕРЕМОГИ! СЛАВА УКРАЇНІ!

 

З повагою дирекція коледжу