Івано-Франківськ – сучасне місто інноваційних проєктів

Студенти IV курсу спеціальності «Прикладна математика», досліджуючи основні характеристики сучасного менеджменту та маркетингу, спільно з викладачкою Наталією Гой відвідали інноваційний проєкт «Промприлад. Реновація».

Цікава розповідь про історичне минуле та успішну діяльність проєкту «Промприлад. Реновація» в умовах військового стану дала можливість майбутнім фахівцям ІТ-сфери зрозуміти основні цінності інвесторів, принципи роботи в команді, дізнатися про основи розвитку власних здібностей та бажання самовдосконалюватися. Колишній радянський завод вдалося перетворити на один із найсучасніших міських просторів в Україні. Він знаходиться у самісінькому центрі міста, вже об’єднав під своїм дахом школу танців, галерею сучасного мистецтва, мультимедіа-лабораторію, дитячі клуби неформальної освіти, урбан-лабораторію і навіть офіс Управління інвестиційної політики міста.

Зараз на території заводу розбудовують сучасний простір для розвитку Івано-Франківська у чотирьох напрямах: освіта, мистецтво, бізнес й урбаністика. «Промприлад» – це яскравий приклад імпакт-інвестування, інвестицій у соціальний або економічний розвиток. Інвестори вкладають гроші у соціальний проєкт, стають його співвласниками й отримують дивіденди.

Для студентів відвідування таких сучасних об’єктів є дуже цінним насамперед для ознайомлення зі сферою підприємництва та цікавими можливостями особистої реалізації як фахівця сфери-ІТ.