Захист практики з додаткової спеціалізації “Англійська мова”

31 травня відбувся захист виробничої (педагогічної) практики з додаткової кваліфікації «Англійська мова» студентів IV курсу спеціальності «Початкова освіта».

Насамперед хочемо щиро подякувати нашому керівнику – Поміркованій Тетяні Валентинівні за підтримку та влучні поради під час проходження практики.

Ми набували теоретичних знань 4 роки, щоб зараз впевнено на практиці виконувати обов’язки вчителя англійської мови початкових класів. Тому ми були готові до проходження практики, однак не були готові до проходження її в умовах воєнного стану.

Наша практика тривала всього два тижні у період з 11 по 22 квітня, але незважаючи на короткий термін, нам вдалося провести велику кількість цікавих занять та отримати досвід у роботі вчителя англійської мови.

Через воєнний стан, усі студенти проходили практику дистанційно. Всім добре відомо, що дистанційне навчання складно дається молодшим школярам, саме тому на практикантів була покладена більша відповідальність і кількість роботи.

Але незважаючи на різні умови та перешкоди, які трапляються у кожній роботі, нам вдалося продемонструвати відмінний результат.

Переглянувши фото, презентації та відеоматеріали, можна побачити використання різних інноваційних методів, прийомів та технік. Ми не тільки проводили уроки, а й спостерігали за роботою вчителів англійської мови і брали для себе щось корисне.

Велика подяка усій адміністрації Івано-Франківського фахового коледжу ПНУ імені В.Стефаника за організацію та проведення незабутньої педагогічної практики!
Дякуємо Чупровській Марті Ярославівні за настанови та підтримку, за організацію практики та ваш вклад у розвиток нашого найкращого закладу!

Слава Україні! Мирного неба.