Захист практики з додаткової спеціалізації “Корекційна освіта”

Сьогоднішній день, 31.05, став особливим для нас, студентів IV курсу групи ПОКк-4, адже відбувся захист виробничої (педагогічної) практики з додаткової спеціалізації «Корекційна освіта». На захисті практики були присутні: Чупровська Марта Ярославівна – заступниця директора коледжу з навчально-виробничої роботи, Гоцуляк Катерина Іванівна – спеціаліст вищої категорії, доктор педагогічних наук та Сидорів Лідія Михайлівна – керівник-методист.
Під час захисту ми підводили підсумки, демонстрували фото та відеоматеріали, ділилися своїми успіхами, враженнями та емоціями.
За час проходження практики ми розширили область власних професійних знань, здобули нові знання та навички, набули нового професійного досвіду та змогли застосувати свої знання, які здобули в коледжі, на практиці.
Отже, ще одна сходинка на шляху до професійності позаду. Ми з теплотою в серці будемо згадувати проходження цієї практики, щирі посмішки та теплі обійми учнів, які за такий короткий проміжок часу стали для нас рідними.
Висловлюємо щиру вдячність нашому керівнику-методисту Лідії Михайлівні Сидорів, адже саме вона наділила нас безцінними знаннями та вмінням ці знання застосовувати в практичній діяльності, також дякуємо за наставництво та підтримку під час практики.
Хочеться, щоб ми завжди пам’ятали слова великого педагога Василя Сухомлинського: «Знедолена природою дитина не повинна знати, що у неї слабкий розум, слабкі сили. Виховання такої дитини має бути у сто разів ніжнішим, чуйнішим, дбайливішим». Тому усім студентам та педагогам, які задіяні в інклюзивній сфері, бажаємо у сто разів більше здоров’я й внутрішнього тепла.

Дякуємо за можливість проходження практики та за безцінний досвід!
Мирного всім неба над головою! Слава Україні!