ЗАХИСТ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ «ПРОБНА»

27 травня відбулися залікові заняття за змістом проведення виробничої практики «Пробна». Наші студентки-практикантки  провели немало-небагато 15 четвергів на виробничій практиці, якщо бути точнішими, то ми «зайшли» в заклади взимку, а вийшли практично, коли на дворі вже зацвіли каштани… з 24 лютого «виклики» стали ще суттєвіші, хоча і в ті дні робота над матеріалами проводилася.

Практикантки мали змогу ознайомитися із умовами і способами організації освітнього процесу у групах дітей раннього та молодшого дошкільного віку. Готуючись до залікових занять, інших форм роботи з дітьми студентки удосконалювали  навички роботи з методичною літературою, дидактичними матеріалами, наочними посібниками, вчилися аналізувати отриману інформацію, адаптувати її до рівня розвитку дітей дошкільного віку.

Оскільки платформи Google Meet, Zoom мають обмежені можливості в якісному перегляді та аналізі проведених студентами різних форм роботи з дітьми, робочою програмою практики було рекомендовано поширити дописи з відео та фотозвітами у вже створену Фейсбук спільноту «Знаю-практикую».

 Отож, підсумок, звіт практиканток про свої перші спроби, свої перші досягнення та невдачі. Під час захисту кожен зі студенток мав змогу продемонструвати свою компетентність і ерудованість з різних питань, проявив свої творчі здібності.

Наводимо приклад допису наших практиканток із соціальних мереж: «Виробнича практика стала важливим етапом у нашому професійному самовизначенні. Віримо і знаємо, що дуже скоро всі набуті нами знання будуть використані з дітками офлайн».

Нашим здобувачам фахової передвищої освіти усе вдалося – залік отримали всі! Успіхів у подальшому теоретичному та практичному навчанні !!!