Захист виробничої практики студентів ІІІ курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

30 грудня 2021 року відбувся онлайн захист виробничої практики на посаді офіціанта студентів ІІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Заступник директора з навчально-виробничої роботи Марта Ярославівна Чупровська сказала вступне слово і побажала студентам вдалого захисту практики. Керівник практики Лілія Миколаївна Микитин ознайомила студентів з критеріями оцінювання виробничої практики та ще раз нагадала про необхідність здачі відповідної супутньої документації.

Виробнича практика є складовою частиною навчального  процесу. Вона складає найважливішу частину навчального плану підготовки висококваліфікованих фахівців. Базами практики для студентів ІІІ курсу були заклади ресторанного господарства Верховинщини, зокрема готельно-ресторанний комплекс «Панорама Верховель», «Водограй Карпат», «Смерекова хата» та ін. У ході практики студенти закріпили теоретичні знання, які були отримані в результаті навчального процесу; набули навичок організаторської діяльності в колективі, засвоїли знання щодо охорони праці і техніки безпеки; навчилися правильно сервірувати столи, оформляти страви, знаючи технологію їх приготування, а також підтримувати необхідну температуру подачі страв, вин, десерту; дізналися особливості приготування, оформлення та подання фірмових і замовних стравах. Крім того, студенти навчилися чітко взаємодіяти з кухнею, баром та іншими службами, забезпечувати відвідувачам високий сервіс і атмосферу гостинності; виконали індивідуальне завдання по написанню бенкетного меню для святкування Нового Року.

30.12_Захист виробничої практики_3 курс