Захист виробничої практики «Пробні уроки та заняття в школі» студентів групи ПО-44 спеціальності «Початкова освіта»

Ще одну сходинку на шляху професійного зростання майбутнього вчителя початкових класів пройдено!

Впродовж 8 тижнів 13 студентів групи ПО-44 спеціальності «Початкова освіта» проходили виробничу практику у ліцеї №23 міста Івано-Франківська та 11 студентів за місцем подальшого працевлаштування.

30 грудня в онлайн-режимі на платформі Google Meet відбувся захист матеріалів виробничої практики «Пробні уроки та заняття в школі» студентів групи ПО-44 спеціальності «Початкова освіта», на якому були присутні: Марта Чупровська – спеціаліст вищої категорії, заступник директора коледжу з навчально-виробничної роботи; Тетяна Полякова – спеціаліст вищої категорії, завідувач педагогічного відділення; Іванна Кулик – спеціаліст вищої категорії, керівник-методист практики.

Розпочався захід вітальним словом керівника-методиста практики Іванни Кулик, яка наголосили на важливості виробничої практики у професійній підготовці майбутніх педагогів, що водночас є і часом для самовиявлення, і першим кар’єрним кроком у майбутньому професійному становленні.

Захист матеріалів практики відбувався по блоках пробних занять та виховних заходів: я досліджую світ, математика, українська мова, читання, образотворче мистецтво, фізична культура.

Студенти показали належний рівень теоретико-методичної підготовленості до реалізації професійних функцій, вразили цікавими доповідями, продемонстрували креативні фото-звіти, презентації та відеоролики фрагментів уроків.

Приємно, що студенти сповнені позитивними враженнями, теплими спогадами і переконані у правильності вибору своєї майбутньої професії.

Слова вдячності студенти адресували педагогічному колективу рідного коледжу за високий теоретико-практичний рівень підготовки в умовах навчання, керівникам-методистам – за цінні поради й підтримку в усіх творчих починаннях, вчителям початкових класів – за допомогу й турботу, змогу сповна відчути й зрозуміти всі переваги вчительської професії, учням – за щирість і відкритість своїх сердець та за бажання працювати.

На завершенні захисту практики Тетяна Полякова побажала студентам впевнено крокувати далі, ніколи не сумніватися у своїх силах, втілювати мрії та привітала усіх з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим!