Захист виробничої практики на 2-му курсі спеціальності «Туризм»

22 червня 2021 року відбувся захист виробничої практики, яку проходили студенти-другокурсники спеціальності «Туризм» в період з 31 травня по 20 червня під керівництвом викладача Вольвин Е.М.

Результати практики були підтверджені презентаційними проєктами і відеозвітами. У креативній формі відеозвіту  студенти презентували відомі туристичні курорти, які пропонували туристам для відпочинку. Найважливішим підсумком для працівника туристичної сфери є формування професійних компетенцій, які можна набути і освоїти тільки в практичній діяльності. Саме тому, 18 червня 2021 р. було проведено інфотур за маршрутом Івано-Франківськ-Верховина-Івано-Франківськ «Ось Жаб’є – гуцульська столиця». Систематична практика створення турпродукту і апробація його в інфотурі підвищує у студентів теоретичні знання, навчає прагматичного і критичного аналізу туристичних об’єктів і локацій, закладає навики комунікації між туристом і обслуговуючою стороною, а також додає практичних навиків майбутнім працівникам туристичної сфери.

Туристична сфера в період пандемії отримала серйозне випробування на витривалість і економічну стабільність. Однак, як показує реальність, весь світ оговтується і ВІДКРИВАЄТЬСЯ! Майбутнє і перспективи в туризму доведені часом і історією…

Туризм, як і подорожі, вічні!