Попередній огляд курсових проектів студентів 4 курсу спеціальності “Дизайн”

      19 листопада на спеціальності “Дизайн” відбувся попередній огляд курсових робіт студентів 4 курсу. Це друга і остання курсова робота, яку студенти виконують самостійно під керівництвом викладача-керівника протягом семестру. Курсовий проект відтворює синтез професійних якостей, які студенти здобули під час вивчення проектування інтер’єру, прикладної перспективи, композиції, проектної графіки, кольорознавства та інших  спеціалізованих дисциплін.
    Упродовж освітнього процесу в режимі онлайн, можемо сказати, що працювати дистанційно – це справді мистецтво.  Варто відзначити, що не дивлячись на певні труднощі, наші студенти зуміли проявити себе художниками, дизайнерами середовища, дизайнерами – декораторами та конструкторами.
     Незважаючи на дистанційну форму навчання, студенти продемонстрували високий рівень професійної компетентності, а комісія вкотре переконалася у тому, що наші випускники насправді дуже талановиті та креативні. Надіємось, що сам захист відбудеться в режимі офлайн і ми, викладачі, зможемо цілком насолодитися творчою атмосферою наших студентів.