ОНЛАЙН-ВИСТАВКА ТВОРЧИХ РОБІТ «ЧАРІВНА МЕЛОДІЯ ОСЕНІ»

Золота красуня – осінь-чарівниця!
По землі ступає, золотом іскриться.
В жовте і червоне листячко фарбує,
І картини дивні, чарівні малює!
Небо синє-синє, листя кольорове,
А яке довкілля радісне, чудове!

 

Природа – це майстерня, яка дає нам чудовий матеріал для творчості. Роботи з такого матеріалу, ніби зупинена мить, якою можна милуватися роками, прикрасити будь-який інтер’єр, дарувати радість і гарний настрій. Осінь багата незбагненністю кольорів і відтінків, а ще дивовижною неповторністю краси природи, яка звучить ніби ніжна мелодія. І ця «Чарівна мелодія осені» уже втретє, а цьогоріч в онлайн-режимі, зазвучала у Івано-Франківському фаховому коледжі ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника».

 Студенти ІІІ курсу спеціальності «Початкова освіта» презентували індивідуальні роботи на осінню тематику, виготовленні на заняттях з «Методики трудового навчання з практикумом» (викладач Цюняк О.П.). Це справді було свято творчості. Символічною є назва виставки, оскільки представлені в експозиції вироби дійсно вражають своїм тематичним та мистецьким різнобарв’ям, майстерністю виконання, глибоким змістом та оригінальністю.

Студенти мали змогу поринути в незабутній дивосвіт творчості та отримати позитивні враження від перегляду робіт. Під час заходу панувала дружня, творча атмосфера, під час якої учасники поринули у світ прекрасного, ділилися своїми успіхами, мали змогу відчути радість онлайн-спілкування та побачити зразки кращих робіт.