Оголошення

Тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів при проведенні вступних іспитів до Івано-Франківського коледжу ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» у період карантину в зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19)

З метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (СОVID-19) при проведенні вступних іспитів у формі тестування з використанням комп’ютерної техніки та творчого конкурсу Рисунок абітурієнти зобов’язані дотримуватись затверджених протиепідемічних заходів. Зокрема:

  • знати ознаки респіраторних захворювань, які можуть бути підставою для недопущення до проходження вступних іспитів;
  • одягнути засоби самозахисту(захисні маски, за потреби – одноразові рукавички);
  • з’явитися на вступний іспит у визначений час. З метою запобігати утворенню скупчення учасників, обов’язково враховувати час необхідний для проведення термометрії, дезінфекції рук;
  • дотримуватися безпечної дистанції;
  • рухатися визначеними маршрутами учасників, з метою забезпечення найменшого контакту між групами учасників;
  • зайняти робочі місця розсадки учасників, з дотриманням дистанціювання не менш ніж 1,2 метри один від одного.

Проведення термометрії та маски

Перед початком тестування всі абітурієнти та працівники проходять термометрію. Особи, в яких виявлено температуру тіла понад 37,2 °С або ознаки респіраторних хвороб не допускаються до виконання службових обов’язків або проходження вступних іспитів.

Допуск учасників до будівлі, в якій організовано тестування, здійснюється після проведення термометрії, оцінки наявності ознак респіраторних хвороб та за умови одягнення захисної маски/респіратора (без клапану) так, щоб були покриті ніс та рот.

Респіратори можуть використовуватись протягом всього вступного іспиту, захисні маски повинні змінюватись кожні 3 години або якщо маска забруднилась/стала волога.

Дезінфекція

На вході в приміщення організовано місця для обробки рук антисептиками, заміна захисних масок, за потреби – одноразових рукавичок.

Під час вступних іспитів, за сприятливих погодних умов, рекомендовано відкривати вікна при зачинених вхідних дверях.

Після проведення вступного іспиту проводиться очищення і дезінфекція поверхонь та провітрювання.

Супроводжуючі особи

Забороняється допуск до будівлі, в якій організовано вступні іспити, супроводжуючих осіб, крім осіб, які супроводжують осіб з інвалідністю.

Складено за текстом Тимчасових рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів при проведенні зовнішнього незалежного оцінювання, єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування в період карантину в зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19), що затверджені постановою МОЗ № 24 від 21 травня 2020 року.

Приймальна комісія коледжу