Онлайн – випусний 2020!!!

3 липня у коледжі відбулося особливе свято, у якому переплелись радість і смуток, спогади і мрії. Це свято зібрало разом нашу дружню родину: студентів та викладачів. Це випускний!!!
Цього року він був нетрадиційним (в онлайн форматі). У прямому ефірі випускники почули вітальне слово ректора Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника,  доктора політичних наук, професора Ігоря Євгеновича Цепенди. Своє напутнє слово сказав директор коледжу – доктор філософських наук, професор Юрій Михайлович Москаленко.
А також раділи за своїх студентів ті, хто вболівав за них не менше, аніж батьки, хто радів їхнім успіхам і засмучувався через невдачі. Це – академнаставники, викладачі.
Студенти-випускники дякували своїм викладачам та пригадували чотири, здавалось би, довгих, але, як тепер зрозуміли, швидкоплинних роки. Цей період був наповнений яскравими та незабутніми  моментами студентського життя. А ще – це нові виклики і випробування. Можна впевнено сказати, що студенти цього курсу дуже часто були «першопрохідцями».
Дорогі наші випускники, пам’ятайте, що життя тим і цікаве, що завжди дарує нам несподівані сюрпризи. Але ми впевнені, що ви завжди знайдете вихід з будь-якої нестандартної ситуації, як ви робили це, будучи студентами. Бажаємо, щоб  доля дарувала вам лише приємні виклики! Кожен із Вас має свою найзаповітнішу мрію. Цінуйте її, боріться за неї, і нехай поруч з вами завжди будуть Віра, Надія і Любов.
В добру путь, випускники 2020 року!!!
Ваші спогади можна переглянути за лінком: https://youtu.be/tEqX-c6rxA0