Шановні абітурієнти Івано-Франківського коледжу ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника»

З метою запобігання поширенню на території України коронавірсної інфекції (COVID-19), Міністерством освіти і науки України внесено зміни до процедури подачі заяв та документів.

Зокрема, подання у 2020 році заяв вступниками, що планують здобувати фахову передвищу освіту на основі базової середньої освіти, може здійснюватися шляхом надсилання заповнених заяв встановленої форми на електронну адресу Приймальної комісії vstup_ifk@pnu.edu.ua. Факт подання кожної заяви електронною поштою реєструється уповноваженою особою приймальної комісії в ЄДЕБО в день прийняття заяви та підтвердження про отримання заяви надсилається вступнику разом із розкладом вступних іспитів. У такому випадку, заяву в паперовій формі вступник подає особисто до приймальної комісії закладу освіти в день першого іспиту до його початку.

Також змінами до умов прийому надано підтримку для сільської молоді. А саме, для осіб, зареєстрованих у селах, які здобули базову середню освіту у закладах освіти, що знаходяться на території сіл, у рік вступу конкурсний бал множиться на сільський коефіцієнт (далі – СК) шляхом його множення на їх добуток. СК дорівнює 1,05. Для отримання сільського коефіцієнта необхідно: 1) подати довідку про реєстрацію місця проживання, що подається за формою згідно з додатком 13 до Правил реєстрації місця проживання, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 02 березня 2016 року № 207; 2) навчатись у школі, що входить до переліку шкіл учні яких мають право на сільський коефіцієнт (https://mon.gov.ua/ua/osvita/visha-osvita/vstupna-kampaniya-2020/perelik-shkil-uchni-yakih-mayut-pravo-na-silskij-koeficiyent-u-2020-roci-informaciya-utochnyuyetsya). Приймальна комісія здійснює перевірку відповідності довідки про реєстрацію місця проживання, затверджує право отримання сільського коефіцієнта своїм рішенням і вносить інформацію до ЄДЕБО.

У зв’язку з цим, якщо Ви маєте намір надсилати заяву та документи на електронну пошту Вам потрібно.

  1. Щоб заповнити заяву встановленої форми, перейдіть за посиланням: https://admission.pnu.edu.ua/wp-content/uploads/sites/6/2020/06/%D0%B7%D0%B0%D1%8F%D0%B2%D0%B0.docx, завантажте бланк заяви на пристрій та роздрукуйте.
  2. Зразок заповненої заяви ви можете знайти за посиланням https://admission.pnu.edu.ua/wp-content/uploads/sites/6/2020/06/%D0%B7%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0%BA-%D0%B7%D0%B0%D1%8F%D0%B2%D0%B8.jpg
  3. Відскануйте або якісно сфотографуйте заповнену Вами заяву та усі необхідні документи для вступу, надішліть на електронну адресу приймальної комісії коледжу vstup_ifk@pnu.edu.ua
  4. До заяви вступник додає відскановані або якісно сфотографовані:
  1. Заповнену заяву в паперовій формі вступник подає особисто до приймальної комісії коледжу в день першого іспиту до його початку у картонній папці на зав’язках, а також 4 кольорові фотографії у конверті.
  2. Подача оригіналів документів (свідоцтво про освіту та додаток до нього, довідка про реєстрацію місця проживання для осіб, зареєстрованих у селах) та укладення договору про надання освітніх послуг відбуватиметься після надання рекомендації до зарахування.

Номер телефону та Viber для довідок приймальної комісії Івано-Франківського коледжу ДВНЗ«Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника»

098-973-80-94.