Велика родина – багата Україна…

Вітаємо всіх з початком нового навчального року. Саме цей день відкриває шлях до країни знань. Івано-Франківський коледж «Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника» прийняв у велику студентську родину першокурсників.
З вітальним словом виступив ректор «Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника» доктор політичних наук, професор Ігор Євгенович Цепенда.
Студенти отримали благословення Високопреосвященного Іоасафа митрополита Івано-Франківського та Галицького Православної церкви України, який побажав усім, щоб Благодать Святого Духа укріпляла не лише душевні, а й тілесні сили та оберігала від різних перешкод на життєвому шляху.
Свої побажання першокурсникам з нагоди Дня знань висловив директор коледжу, кандидат філософських наук, професор Юрій Михайлович Москаленко. Також він відзначив студентів за високі досягнення у навчанні, нагородивши золотими та срібними медалями.
Найбільш зворушливим моментом було вручення символічного студентського квитка та виголошення присяги, в якій першокурсники запевнили, що будуть старанно навчатись, оскільки усвідомлюють глибоку відповідальність у здобутті знань з обраної професії.