Вистава І. Котляревського “Енеїда”

13 лютого 2019 року студенти Івано-Франківського коледжу разом із академнаставниками побували на славнозвісній виставі “Енеїда” в Івано-Франківському драмтеатрі ім. І.Франка.

Нам перехоплювало дух від грандіозного, потужного і динамічного дійства, в якому події розвиваються від безтурботної веселої комедії до великої трагедії сучасності. Також вразила атмосфера на сцені, милозвучність чудових українських пісень, феєричне видовище, у якому вдало поєдналися музичне оформлення, акторська робота і, як не дивно, актуальний на сьогоднішній день зміст поеми І.Котляревського. У кожній фразі героїв присутня неабияка любов до українського народу. Дуже тішить те, що твір написаний живою українською мовою. Вона наче прикрашала репліки акторів.

Вистава покликана сформувати у молодого покоління певну систему цінностей: любов до Батьківщини та українського народу, виявити справжні патріотичні якості, які, можливо, були заховані в потаємному куточку душі.

Хочеться висловити подяку організаторам за чудову можливість побувати на цій виставі. Без сумнівів, ця подія запам’ятається надовго всім студентам, адже драмтеатр вражає щоразу новими фарбами. Навіть та вистава, яку ви колись вже бачили, може відкритися зовсім по іншому…