«НОВИЙ ВИД СПОРТУ… НОВІ ЕМОЦІЇ ТА ДРАЙВ У ДУШІ…» Турнір зі спортивного лазертагу для студентів коледжу

5, 6 грудня студенти перших курсів усіх спеціальностей відзначили День Збройних сил України, взявши участь у змаганнях зі спортивного лазертагу. Захід був проведений завдяки громадській організації «Федерація спортивного лазертагу». Напередодні змагань для кожної групи тренери, інструктори у рамках підготовки до турніру проводили заняття для освоєння навичок нового виду спорту. Саме така спортивна діяльність, мають надію організатори, стане одним із розділів навчальної програми з фізичної культури та входитиме в календар спортивних заходів області. Студенти із великим задоволенням та емоційним піднесенням долучалися до дійства, яке вперше відбувалося в коледжі.

У перший день турніру команди, до яких увійшли як хлопці, так і дівчата, завзято боролися за вихід у півфінал та фінал. У змаганнях взяли участь 16 команд. Усі учасники, незважаючи на погодні умови, до останнього відстоювали честь своєї групи й спеціальності. На майданчику вирували справжні емоції боротьби, жага до перемоги та згуртованість. І все ж таки, попри суперництво, приємно було спостерігати, як групи в перервах між іграми, гріючись біля каміна, продовжували знаходити для себе корисні заняття, спілкувалися, жартували, ділилися враженнями. Після завершення першого кола змагань  було визначено команди, які увійшли до півфіналу, а саме: Дз-11 «Тушканчики», Дз-11 «Arrow», ПР-12 та ДО-12.

Фінальні ігри відбулися у День відзначення професійного святкування усіх українських військовослужбовців. У підсумку завершальних ігор впевнено й заслужено перемогу отримала група ПР-12, а на другу та третю сходинку п’єдесталу піднялися команди групи Дз-11.

 На відкритті турніру було обіцяно, що переможці та призери будуть мати змогу позмагатися з командою викладачів. Тому, крім отриманих грамот, студенти із задоволенням очікували, щоб одержати перемогу над викладачами. Педагоги, відчувши на хвилину себе студентами, з такими самими емоціями, драйвом боролися за першість. У кінцевому результаті перемогла дружба!

Щиро дякуємо організаторам змагань за чудовий турнір, фотографу Станіславу Сенику, який професійно впорався зі своєю роботою, та вітаємо переможців й призерів!