Благодійна акція «Святий Миколай іде до дітей»

13грудня 2018року студенти Івано-Франківського коледжу групи ДО-13 та викладачі Ковбас Людмила Петрівна й Сидорів Сергій Мирославович отримали чудову можливість побувати в Івано-Франківському центрі соціально-психологічної реабілітації дітей, що знаходиться на вул. Набережна, 34. Завітали до дітей з гостинцями, смаколиками та цікавою святковою програмою.

                    Студенти гралися, малювали, відгадували загадки, співали та танцювали разом із вихованцями дитячого будинку. Півтори години пролетіли, як одна мить. На знак вдячності діти декламували вірші, заспівали кілька пісень та колядок . Дівчата самостійно склали цікаву програму для дітей. Працівники закладу були приємно здивовані, що студенти-першокурсники так легко, вміло й цікаво спілкуються з дітьми. До кінця зустрічі уже ні в кого з відвідувачів не було сумнівів щодо правильності вибору майбутньої професії.  Прощалися всі дуже тепло та з впевненістю в тому, що зустріч ця є не останньою…

         «Ми обов’язково повернемось!» – пообіцяли студенти. «Ми будемо чекати,» – відповідали діти.

         Ось спогади однієї із студенток : « Ще тільки коли нам сповістили про таку можливість, усіх охопило хвилювання, адже там будуть дітки з важкими долями, різними характерами та віковими категоріями. Шлях до дитячого будинку був не надто далекий, тож засніженими вулицями Івано-Франківська ми швидко дісталися туди. Нас привітно зустріли як працівники закладу, так і вихованці. Зустріч пройшла в актовій залі. Чесно кажучи, спершу була незручна пауза (адже це наш перший досвід спілкування з дітьми), але згодом ми зрозуміли, що для цих дітей найважливішим є увага і хороше ставлення, а самі вони є добрими, веселими та відкритими до спілкування».