Першість коледжу з баскетболу серед дівчат

У спортивному комплексі «Олімп», 27 та 29 листопада у черговий раз відбулися спортивні змагання на визначення кращої команди коледжу. Цього разу студентки демонстрували свої уміння і навички у баскетболі. У змаганнях взяло участь 7 команд спеціальностей «Початкова освіта» та «Дошкільна освіта».

Метою проведення заходу була популяризація баскетболу як виду спорту, здорового способу життя серед студентів, підвищення спортивної майстерності гравців, зміцнення дружніх стосунків між учасниками змагань та поповнення збірної команди коледжу для участі в обласній спартакіаді серед ВНЗ І, ІІ рівнів акредитації.

На спортивному майданчику вирувала справжня боротьба між командами за вихід до фіналу у підсумку якої фінальна четвірка визначилась наступним чином: групи ДО-14, ДО-13, ДО-11 та ПО-14. Завершальні ігри відбувалися за коловою системою, де команди мали змогу зіграти одна з одною почергово. У результаті проведених зустрічей, жодної поразки не отримала група ДО-14, яка і стала переможцем змагань. Гідним  суперником для переможців виступила команда ПО-14, яка хоч і не зайняла найвищий щабель п’єдесталу пошани, проте задавала високий темп гри у кожній зустрічі та зайняла другу позицію. Почесне третє місце отримала група ДО-13.

Учасники команд-переможців були нагородженні грамотами спортивного клубу «Наука».

Вітаємо переможців та призерів змагань !