Хто зверху – хлопці чи дівчата???

«Літо-літо – я поїду на край світу, заберу тебе з собою все одно» – рядки, які поки тільки в мріях можуть наспівувати студенти, або ж тихенько мугикати, чимчикуючи  на пари. А що далі? А далі сесія наближається, коліна здригаються, голови ламаються, студенти стараються. Та не варто засмучуватися! Вихід завжди є! Можна проводити час з користю та насолоджуватися останніми днями навчального семестру в колі хороших людей.

От і спіймали вдалий момент студенти спеціальності «Право», взявши участь у інтелектуально-розважальному заході «Хто зверху?» Звичайно ж, змагалися між собою хто? Парубки та дівчата!

Саме завдяки цікавим нестандартним запитанням глядачі та учасники дізналися, скільки ж дівчат слухає реп, наскільки рішучими є сучасні українські лЕгені, хто вперше полетів в космос та отримав Нобелівську премію. І це не все! Цього дня ми мали змогу насолодитися талантами юних, проте таких талановитих першокурсників, які виявилися чудовими приборкувачами сцени. Боротьба точилася протягом  трьох шалених турів, внаслідок яких перемогу здобула команда «прекрасної половини людства».

Спілкуйтеся багато-багато та ні в якому разі не ставте свої мізки на полицю (засохнуть же!). Літо вже переступило поріг, але це не привід, щоб припиняти рухати своєю сірою речовиною у ємкості, яка зветься головою. Спілкуйтеся, співайте, грійтеся, їжте тортики та робіть теплі знимки!